huna awaiku
Newsletter

Send Your e-mail address to receive info about workshops.

 
 
 
 
 
 
Ua ola loko i ke aloha - Love is the source of Life...

Hooponopono traditional
Oradea & Cluj Napoca, Romania 2014

Hooponopono traditional
Vindecarea relatiilor in traditia hawaiiana
Oradea 05-07.IX & Cluj Napoca 12-14.IX.2014
cu T.Pomaikai Mocna

Hooponopono traditional nu este un ritual unic sau o rugaciune. In mod traditional, Hooponopono presupune o cunoastere psihologica si spirituala profunda a naturii si reactiilor umane. Ho'oponopono include abilitatea de a vindeca traumele si legaturile toxice, de a conduce spiritele celor care au murit si de a vindeca traditiile toxice din familie. Ho'oponopono ajuta oamenii sa relationeze armonios cu membrii familiei, prietenii si colegii de munca. Predarea si folosirea tehnicilor de Ho'oponopono cer maturitate si responsabilitate, cer de asemenea o inima deschisa.

Pe parcursul vindecarii prin ho'oponopono ne ghidam dupa regulile Iubirii Aloha si asezarii lucrurilor in ordine Pono. Procesul poate fi scurt sau poate dura multe luni si multi ani. In traditia hawaiiana ho'oponopono se facea cu scopul de a vindeca Relatia, nu o emotie sau o singura persoana. In felul acesta ambele persoane puteau sa se intalneasca si sa interactioneze din nou cu incredere si bucurie.

T. Pomaika'i Mocna spune:

"Nu va ganditi doar la voi insiva atunci cand vindecati o relatie, ci la toti descendentii vostri, la copiii copiilor vostri, la ce ati vrea sa le transmiteti mai departe din viata voastra..."

Seminar Ho'oponopono I

Este primul dintre cele trei seminarii legate de sănatatea emotională si relatională. Acesta ne prezintă stravechiul concept hawaian de vindecare bazată pe iubire, adevăr si actiuni corecte, care este diferit de orice solutie egocentrică a culturii occidentale. În cadrul primului seminar ne vom concentra asupra simptomelor psihosomatice, a fricii, urii, tristetii si a sentimentului de vinovătie. Următoarele două ateliere se vor axa pe vindecarea problemelor cu părin?ii, copiii si partenerii.

Program: vineri 17.30 - 21.30, Sambăta 10.30- 20.30, Duminica 10.30 - 19.30

seminar I Healing Guilt
seminar II Parents
seminar III. Partners
seminar IV Parinti si copii
seminar V Traditii in familie
seminar VI Spirite
seminar VII Generations

Informatii suplimentare:

email: tm.aloha@gmail.com
telefon: +48 602 758 295 (engleză)
telefon în Cluj-Napoca: +40 752 576 129 (română) (vă rugăm trimiteti un sms. Dacă apelul Dvs. nu va preluat, vă vom contacta telefonic în cel mai scurt timp.
telefon în Oradea: +40 721.284 928(română)

"Tradițiile Samanice Teawaitu - Ho'oponopono traditional", copyrights 2014, CCRC.TM
Home •  Training •  Hawaii Expedition •  Articles •  News •  Links •  FAQ •  Disclimer •  Disclosure •  Cooperation •  Contact • 
Ho'oponopono - Hawaiian Studies                                                                      Hawaiian Traditional Hooponopono - copyrights 2014 © by CCRC.TM
Phone: +48 602 758 295 email: info@e-hooponopono.com
.